Oppdatert 24.1.19 -Invitasjon til Instruktør grunnkurs og livredningskurs Gol 26-27 januar.

Postet av Gol IL - svømmegruppe den 8. Jan 2019

NB! På grunn av fotballturnering, er oppmøtested lørdag morgen endret. Kursdeltakere kan møte utenfor inngang svømmehall/samfunnshus, samme tid. 

Invitasjon jan.pdfVelkommen til klubbmesterskap !

Postet av Gol IL - svømmegruppe den 3. Des 2018

Se også informasjon under arrangement.


Klubbmesterskap des 2018.pdfViktig - innmelding min idrett

Postet av Gol IL - svømmegruppe den 23. Aug 2018

Til dere som er aktive medlemmer:  Dersom dere ikke allerede er medlem av Gol Svømmegruppe under min idrett, så ber vi om at dere melder dere på der.  Det gir klubben en god oversikt, og gjør det adminstrative arbeidet enklere.

I idrettens database finnes det ca 2,5 millioner personer. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten, blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.

Min Idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatte få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

Det er en del som tar kontakt med oss og melder at de har utfordringer med å få logget seg inn på Min Idrett. Det finnes hjelp å hente!

Mange påloggingsproblemer skyldes at personen er registrert flere ganger. Det er derfor viktig å unngå at personer blir dobbeltregistrert

Et par tips når du skal logge deg på:

  • Bruk alltid fullstendig navn og påse at du har korrekt telefonnummer, postadresse og e-postadresse ved registrering.
  • Før du registrerer deg som Ny bruker, bør du sjekke funksjonen Glemt brukernavn/passord? Kanskje er du registert uten at du vet om det. Blant allet er alle som betalte lisens forrige sesong registrert i Min Idrett.
  • Dersom du skal registreres som ny bruker, så vent med å legge inn e-post adresse til etter at du er registrert som bruker. Når brukeren er opprettet, kan du velge Min Profil og oppdatere opplysningene der. Da reduseres muligheten for at det blir opprettet dubletter som skaper problemer.


Levert av IdrettenOnline